Tadam, przedstawiamy Wam menu na kolację degustacyjną.
Pozostało nam kilka ostatnich stolików.
Kamil już wznosi zdrowie za udany wieczór.❤😊😜
✅ Amuse bouche: Przemysław Baczański Dworek New Restaurant
burak/ kasztan/ pistacje
jabłko/ śliwka/ orzech włoski
✅Przystawka: Krzysztof Żurek Restauracja Trzy Rybki
sarna/ czerwona kapusta/ pieczywo parzone
✅Zupa: Przemysław Baczański Dworek New Restaurant
grzyby/ wędzonka/ gryka
✅Danie Główne: Krzysztof Żurek Restauracja Trzy Rybki
bażant/ foie gras/ jabłko/ marchew/ seler
✅Intermezzo: Krzysztof Żurek Restauracja Trzy Rybki
parmezan/ estragon
✅Danie Główne: Przemysław Baczański Dworek New Restaurant
sandacz/ kapusta kiszona/ żurawina
✅Deser: Przemysław Baczański Dworek New Restaurant
kozi ser/ dynia/ aronia