Rezerwa

Facebook

Mamy dla Was bombę.💣💣💣 W październiku będzie arcyciekawe spotkanie kolacyjne.🔥 Do grona naszych przyjaciół dołącza Marcin Przybysz.❤️🤘 W slangu gastronomicznym to, kocur nad kocurami, istny KOZAK. Poniżej kilka ciekawostek o Marcinie, save the date 19.10.2023.💣 Marcin Przybysz - zdobywca tytułu CHEF DE L'AVENIR przyznanego przez międzynarodową akademię gastronomiczną, nagrodzony tytułem Młodego Talentu Regionu Centralnego przez Gault&Millau, zwycięzca 3. edycji programu telewizyjnego Top Chef, w 2020 roku okrzyknięty mianem najlepszego Chefa według Warsaw Insider. Doświadczenie zdobywał w otoczeniu czołówki światowej gastronomii, w najlepszych restauracjach świata, takich jak Osteria Francescana, Geranium, Noma, The Ledbury, Restaurant de l'Hôtel de Ville de Crissier. W Polsce dał się zauważyć w Restauracji Belvedere oraz w Atelier Amaro. Obecnie Szef restauracji EPOKA w budynku Hotelu Europejskiego w Warszawie, w której łączy wyrafinowaną gastronomię, czerpiącą z najlepszych polskich tradycji kulinarnych, z komfortem i gościnnością. Marcin stawia na ponowne odkrycie polskich smaków, wyciągając z nich to, co najlepsze.